Топ-10 нових мультфільмів, які ви могли пропустити


Опубліковано 25 Червень 2020 о 10:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Топ-10 нових мультфільмів, які ви могли пропустити


Топ-10 нових мультфільмів, які ви могли пропустити

Photo: Freepik


Щорічно в світі виходить тисячі фільмів, мультфільмів і серіалів, тому встежити за всіма новинками просто неможливо. У підсумку виходить, що такі мультфільми як «Король лев», «Як приручити дракона» і «Холодне серце» в 2019 році встигли подивитися практично всі, а менш розкручені, але при цьому не менш круті мультики, пройшли повз і залишилися непоміченими.

«Діти в місті» вирішили виправити цю несправедливість і зібрали для вас добірку крутих свіжих мультфільмів 2019-2020 років, які ви могли пропустити .


Angry Birds 2 у кіно


Влітку 2019 року на екрани вийшла друга частина пригод улюблених пташок. На цей раз їм доведеться об'єднатися зі своїми ворогами, щоб протистояти куди більшій загрозі.



Video: B&H Film Distribution Company


Життя домашніх тварин - 2


Перша частина цієї сімейної історії викликала справжній фурор, тому другу частину шанувальники чекали з нетерпінням. Це сучасний мультфільм про домашніх тварин, який нарешті відкриє нам таємницю - чим же займаються наші улюбленці, коли нас немає вдома. Якщо ви ще не дивилися першу частину, тоді вам пощастило вдвічі більше.



Video: B&H Film Distribution Company


Баранчик Шон: Фермагеддон


Баранчик Шон - це дуже популярний мультсеріал, який з часом, як і багато успішних мультиків, перебрався на великі екрани. У мультфільмі Шону доведеться мати справу з позаземним життям, яке випадково потрапило на Землю.



Video: Сінематико


Читайте також: Що подивитися з дитиною: топ-10 кращих диснеївських історій на новий лад


Сімейка Адамс


Для любителів похмурих, але від цього не менш прекрасних мультиків, в 2019 році вийшов мультфільм про сімейку Адамсів. Ця дивна сімейка зачаровує дітей і підлітків вже не одне десятиліття. Тепер у нас з'явилася сучасна версія.



Video: B&H Film Distribution Company


Уперед


Цей захоплюючий мультик перенесе дітей в світ магії, де живуть різні чарівні істоти. Але всі вони стали жити як люди, так як опанувати магію було занадто складно. Щоб захотіти подивитися цей мультфільм, досить знати, що його створили ті ж люди, які працювали над «Історією іграшок», «Таємницею Коко» і «Суперсімейкою-2».



Video: B&H Film Distribution Company


Чарівний парк Джун


Це чудова картина про дитячу фантазію та вміння мріяти. Добрий дитячий мультик припаде до смаку малюкам, адже він не тільки цікавий, але і дуже яскравий. Варто відзначити, що мультик підійде для перегляду з найменшими.



Video: B&H Film Distribution Company


Віллі і таємнича планета (Мауглі дикої планети)


Це мультик про маленького хлопчика, який через аварію на космічному кораблі опинився один на невідомій, незвіданій планеті. За допомогою робота-рятувальника він повинен вижити, поки його не врятують. На цьому пригоди загубленого хлопчика тільки починаються.



Video: planetakino


Вам може сподобатися наша стаття: Топ-12 патріотичних мультиків, які розкажуть дітям цікаві факти про Україну


Шпигуни під прикриттям (Камуфляж і Шпигунство)


Дивовижний і смішний мультфільм про крутого шпигуна, якого юний винахідник помилково перетворює в голуба. Головних персонажів у фільмі озвучили голлівудські зірки Уїлл Сміт і Том Холланд («Людина-павук»).



Video: Ukrainian Film Distribution


Йеті (Еверест)


Маленька дівчинка зустрічається з величезним чудовиськом і вирішує... допомогти йому. Головна героїня рятує Снігову людину і допомагає їй дістатися до її природного місця існування - на Еверест. Але не все так просто. Команду порятунку будуть переслідувати вчені з надсекретної лабораторії, які не хочуть просто так прощатися з настільки цінним експонатом.



Video: B&H Film Distribution Company


Клаус


Це якісний мультфільм від Netflix про власника поштової імперії, який намагається навчити уму-розуму свого ледачого сина. До речі, цей мультик був номінований на «Оскар». Це ще один відмінний привід, щоб подивитися його.



Video: Netflix


Читайте також: топ-15 кращих нових мультфільмів, які ви могли пропустити






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук