Адреси пунктів ЗНО: де випускники пройдуть оцінювання


Опубліковано 06 Травень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Освіта >  Адреси пунктів ЗНО: де випускники пройдуть оцінювання


Адреси пунктів ЗНО: де випускники пройдуть оцінювання

Photo: Freepik


Український центр оцінювання якості освіти повідомив керівників закладів освіти про адреси пунктів зовнішнього незалежного оцінювання, в яких проходитимуть тестування випускники їхніх закладів.

Відповідна інформація розміщена в електронних кабінетах керівників закладів на сайті УЦОЯО.

Також у електронних кабінетах є інформація про кількість випускників, які складатимуть тести зовнішнього оцінювання з різних предметів в кожному з пунктів тестування.


Більше інформації шукайте у статті: «ЗНО 2021: все, що потрібно знати про іспити і підготовку до них»


Зареєстровані учасники тестування знайдуть адреси пунктів ЗНО на своїх інформаційних сторінках.

Зокрема, у запрошенні-перепустці зазначено адреси пунктів тестування та рекомендований час, протягом якого учасники мають прибути до пунктів тестування.

Учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно самостійно роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки до старту основної сесії ЗНО. Запрошення-перепустки не будуть надсилатись ні поштовим зв’язком, ні на електронну скриньку.

Важливо! Запрошення-перепустка є одним з необхідних документів для допуску до пункту тестування.


Дати додаткового періоду реєстрації на ЗНО-2021

Photo: Freepik


Щороку Український та регіональні центри оцінювання якості освіти проводять для певних категорій осіб додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Відповідно до календарного плану проведення ЗНО у 2021 році, з 6 до 18 травня подати реєстраційні документи для участі в додатковій сесії зможуть категорії осіб, які:

  • брали участь в антитерористичній операції та / або у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях і не зареєструвалися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні в основний період реєстрації;
  • належать до категорії осіб з неконтрольованих територій та не зареєструвалися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні в основний період реєстрації;
  • мають проходити державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання, але через поважні причини не змогли зареєструватися в основний період реєстрації;
  • проживають (перебувають) на території, на якій в основний період реєстрації було встановлено карантин, режим надзвичайної ситуації або надзвичайного стану, та внаслідок цього не змогли зареєструватися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання;
  • за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах.


Таким особам до стандартного комплекту документів потрібно додати заяву (у довільній формі) щодо надання можливості пройти тестування під час додаткової сесії та документ, що підтверджує право особи на реєстрацію для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні під час додаткового періоду.


Вам може бути корисною наша стаття: «ЗНО 2021: топ помічників, які допоможуть підготуватися до іспитів»


Як відомо, зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 21 травня тестуванням з хімії. А додаткова сесія ЗНО відбудеться з 29 червня до 16 липня за окремим графіком.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук