Навіщо вашій дитині фітнес-браслет


Опубліковано 16 Червень 2021 о 12:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Здоров'я та спорт >  Навіщо вашій дитині фітнес-браслет


Навіщо вашій дитині фітнес-браслет

Photo: Eldorado.ua


Якщо смартгодинник – вибір ділових дорослих, то фітнес-браслети наче створені для юних гаджетоманів. Вони компактні, витривалі й довговічні, а ще сприяють зацікавленості дитини фізичною активністю завдяки віртуальним помічникам і змагальним опціям.

Консультанти інтернет-магазину Eldorado розповідають, чому купити фітнес-трекер школяреві буде вдалим вибором.


Можливості спортивних трекерів


Активним дітлахам, особливо юним спортсменам і підліткам, що стурбовані своєю зовнішністю, фітнес браслети в Україні дадуть безліч корисної інформації.


Вони побачать, скільки крокували, бігали та тренувалися вдень, скільки калорій спалили та чи добре відпочили вночі. А ще зможуть в режимі реального часу стежити за пульсом і його змінами в тих чи інших умовах – ця опція дуже важлива у період активного росту, щоб вчасно скорегувати режим дня, харчування, відпочинку й за потреби звернутися до педіатра.

Браслет аналізує активність власника: якщо дитина засидиться біля екрана, вібрація нагадає їй про необхідність розім'ятися. А в приміщенні популярна функція пошуку сполученого смартфона: з браслета малюк подасть сигнал на телефон і швидко його знайде.


Фітнес-браслети й смартгодинники: у чому відмінність


Photo: Eldorado.ua


Головна відмінність цих пристроїв у ціні. Порівняйте вартість популярного трекера xiaomi mi band 6 у каталозі за посиланням https://eldorado.ua/fitnes-braslet-xiaomi-mi-smart-band-6-black/p71327603/ із вартістю смартгодинників відомих виробників. Різниця може сягати й у 10 разів. Розуміючи, наскільки недбало дитина ставиться до аксесуарів, зиск придбання браслета очевидний.


В іншому відмінності двох пристроїв мінімальні:

  • у браслета немає власної операційної системи. Це обмежує встановлення програм, проте економить заряд батареї;
  • діагональ дисплея смартгодинника більша, отже й інформації на ньому поміститься більше, ніж на 1,6-дюймовому екрані браслета;
  • смартгодинники поступаються в автономності. Браслет можна заряджати раз на 2–3 тижні, а годинник вимагає поповнення енергії кожні 3–7 днів;
  • у трекерах зазвичай немає навігаційного модуля, тому його власникам доведеться прокладати маршрути подорожей самотужки або сподіватися на смартфон.


Повсякденні ж опції девайсів дуже схожі: й ті й інші можуть керувати відтворенням музики, показувати тексти повідомлень та ім'я абонента, клацати затвором камери сполученого смартфона й показувати прогноз погоди на найближчі дні.


Обирайте збалансовані пристрої

Photo: Eldorado.ua


Важко уявити опції, які в фітнес-браслеті є зайвими: звіт активності, частота серцебиття протягом дня, підрахунок кроків і спалених калорій дадуть чимало корисної інформації про стан організму, що росте.

В епоху коронавірусу така опція, як контроль сатурації, – необхідний інструмент моніторингу здоров'я. Насичення крові киснем визнано важливим критеріїв оцінки самопочуття.

Крім іншого, для підлітків дуже важлива психологічна рівновага: якщо браслет вміє визначати рівень стресу й допомагає боротися з його проявами, можна розраховувати на міцне емоційне та фізичне здоров'я в майбутньому.


*матеріал розміщений на правах реклами





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук