6 нових зворушливих різдвяних відео


Опубліковано 02 Грудень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті Дніпро >  6 нових зворушливих різдвяних відео


6 нових зворушливих різдвяних відео


Кожної зими світові бренди випускають різдвяні та новорічні міні-відео, які змагаються між собою за прихильність глядача. Ці відео важко назвати рекламою, за змістом вони більше нагадують короткометражні фільми та мультики. Адже кожна історія зачіпає за душу, розкриває складні соціальні теми, дарує глядачам тепло, святковий настрій та наповнює серце любов’ю.


Пропонуємо до сімейного перегляду 6 історій від світових брендів. Про всяк випадок підготуйте хусточки, адже зворушливість цих відео зашкалює.


Tesco, «В цьому році нас ніщо не зупинить»


Video: Tesco


Мережа супермаркетів випустила відеоролик, в якому розповіла історію різдвяної сімейної вечері, на яку має встигнути героїня.

Тут буде і бабуся, і доставка для тих, хто сидить удома, і електросамокати (саме на ньому по сніговому лісі мчить на сімейну вечерю героїня), і навіть QR-коди — хоча прямолінійно тему коронавірусу не підіймають. Шок-новини: «У Санти ковід». Але Різдво не відміняється. Санта урочисто показує свій QR-код. І все це під відому всім нам пісню — «Don't Stop Me Now».


Disney, «Вітчим»


Video: Disney


Disney дарує нам черговий короткометражний шедевр. Компанія пішла шляхом традиційного сімейного ролика, знятого під гаслом «From our family to yours» і зробила повноцінну анімаційну сімейну історію. У ній знайомі всім дітям і батькам історії, чарівна книга з персонажами Disney, забавні казуси. 

Головний герой ролика вітчим дітей, і це їхнє перше Різдво разом. В цілому вийшло чудове нагадування батькам: у наших силах подарувати дітям найкраще з можливого - віру в диво, яке обов'язково трапиться (навіть якщо спершу все пішло не за планом).


Coca-Cola, «Димохід»


Video: Coca-Cola


Як Санта доставить новорічний подарунок, якщо в багатоквартирному будинку немає димоходу? Саме це запитання турбує хлопчика, головного героя відеоролика.

Хлопчик будує димар з картонних коробок, адже його мрія — щоб він пройшов до даху через весь багатоквартирний будинок. Його підтримають і мама, і сусіди, а чудеса з димоходу підтримають усіх, навіть самотніх. Це відео про підтримку та допомогу ближнім.


John Lewis, «Несподіваний гість»


Video: John Lewis


Розділити Різдво з родиною, з друзями, з сусідами - легко. А як щодо святкування з іншопланетянами?

Хлопчик зустрічає дівчину, яка потрапила в аварію на космічному кораблі. Діти знайомляться та зустрічають разом найатмосферніше свято - Новий Рік.



Amazon, «Доброта - найбільший дар»


Video: Amazon


Під пісню Адель компанія розкриває одразу два складні питання — самотність у місті та страх контактувати з оточуючими. Відео про те, як ми, намагаючись вирватися з самотності коронавірусної ізоляції, раптом почали боятися бути в людних місцях й спілкуватися з людьми.

Це історія єднання: поруч обов'язково знайдеться людина, навіть зовсім не близька, яка побачить, що тобі погано, і зможе підтримати.

Хороше нагадування нам усім, що увага важлива, причому не тільки увага до найближчих. Ось такий дух Різдва в нових обставинах. І ані натяку на класичний сімейний сюжет.


McDonald's, «Уявний Іггі»


Video: McDonald's


У дитинстві всі ми любили фантазувати — майже всі діти придумують собі уявного друга. Потім ми виростаємо і більше не дозволяємо собі займатися всякими дурощами і фантазувати. Але іноді нам корисно повернутися у дитинство, щоб знайти в собі сили пережити складнощі сьогодення. Знайти дитину в собі — це означає краще зрозуміти себе і всіх оточуючих.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук