Топ-7 фільмів про дружбу людей з тваринами


Опубліковано 24 Січень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Топ-7 фільмів про дружбу людей з тваринами


Топ-7 фільмів про дружбу людей з тваринами

Photo: Freepik


Любов до тварин та природи дуже важлива для формування особистості дитини. Спілкування з домашніми улюбленцями позитивно впливає на емоційний фон дитини, виховує у ній такі якості, як відповідальність, відданість та співчуття.

Історії про міцну і, часто, незвичайну дружбу людей з тваринами надихають. Вони допомагають задуматися про важливість дбайливого ставлення до навколишнього світу. «Діти у місті» зібрали добірку чудових фільмів, які не залишать вас байдужими.


«Дивовижна подорож доктора Дуліттла»


Чудовий фільм про лікаря-ветеринара, який вміє розмовляти з тваринами. В екранізації роману Х'ю Лофтінга 2020 року роль доктора втілив Роберт Дауні - молодший. Фільм вийшов дуже барвистим та смішним.



Video: B&H Film Distribution Company


«Міа та білий лев»


Фільм про дівчинку-підлітка, яка переїжджає жити до Південної Африки. На фермі її батьків народжується маленьке біле левеня, якого Міа береться виховувати. Чим старшим стає лев, тим міцнішою стає їхня дружба.



Video: planetakino


«Книга джунглів»


Ця історія знайома всім з дитинства, але екранізація заслуговує на окрему увагу. Дивовижний світ дикої природи здатний захопити навіть саму непосидючу дитину.



Video: B&H Film Distribution Company


Обов'язково зверніть увагу на нашу добірку: Топ-7 фільмів про тварин, заснованих на реальних подіях


«Пелікан»


Дуже добрий та зворушливий фільм з Еміром Кустуріцею у головній ролі. У ньому розповідається історія хлопчика, який знаходить пташеня пелікана. Підліток вигодовує його і залишає жити у себе, внаслідок чого птах стає справжнім героєм маленького прибережного містечка.



Video: Umedia Distribution


«Фінч»


Фантастичний фільм про справжню дружбу. Головний герой створює людиноподібного робота, який зможе подбати про його собаку після його смерті. Головну роль у фільмі зіграв неперевершений Том Хенкс.



Video: Movie Coverage


«Думки про свободу»


Ще один фільм про дружбу з дикою твариною. Хлопчик Зан знаходить у лісі маленького гепарда, якого залишає і вирощує як домашнього вихованця. Коли улюбленець виростає, настає час приймати важливе рішення про розставання з ним.



Video: Movieclips Classic Trailers


«Мій вовк»


Свіжий фільм, який вийшов на екрани на початку 2022 року. 8-річна Вікторія знаходить у лісі маленьке вовченя, яке стає її найкращим другом. Спочатку сім'я думає, що це собака, але чим старшою стає тварина, тим очевидніше, що це дикий вовк.



Video: ТРЕЙЛЕР UA


Читайте також: Топ-12 унікальних ферм України, які варто відвідати






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук