Домашній інтернет у Дніпрі: як знайти надійного провайдера?


Опубліковано 13 Лютий 2023 о 18:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Різне >  Домашній інтернет у Дніпрі: як знайти надійного провайдера?


Домашній інтернет у Дніпрі: як знайти надійного провайдера?

Photo: kyivstar.ua


Коли потрібно провести домашній інтернет, крім вартості тарифного плану, потрібно вивчити інформацію про компанію, яка пропонує послуги. Репутація, масштаби покриття, тривалість перебування бренду на ринку та інші пов'язані аспекти допоможуть розібратися, наскільки варто довіряти провайдеру. Розглянемо докладніше кілька важливих критеріїв, які б підтверджували доцільність звернення до обраної компанії.


Простота підключення


Великі бренди, які працюють по всій країні, здатні забезпечити якісніше покриття у потрібному місті країни, створити умови для комфортного використання послуг.


Компанія Київстар проводить домашній інтернет в Дніпрі та інших регіонах України, постійно вдосконалює сервіс та пропонує тарифи, які без доплат можна доповнювати потрібною суперсилою.


Достатньо залишити заявку на сайті або по телефону, щоб майстер прийшов за вказаною адресою, підключив та налаштував доступ до мережі.

З моменту створення заявки до візиту майстра зазвичай триває два або три дні. Можливе швидке підключення того ж дня, якщо залишити запит до 15:00. Такі звернення приймаються з понеділка до суботи. Оплачувати необхідно лише термінове підключення, за просте додаткова оплата не передбачена.


Акції та розширені можливості


При підключенні тарифу "Домашній" нові абоненти можуть розраховувати на знижки, зниження вартості на перші місяці. Також кожен користувач може зв'язатися з кваліфікованою підтримкою, уточнити моменти, що цікавлять, у оператора цілодобово. Якщо перелік доступних опцій хочеться збільшити, то на вибір пропонуються корисні суперсили:

  • швидкість до 1 Гбіт/с;
  • сотні каналів телебачення від Київстару;
  • статична IP-адреса.


Будь-яку з цих можливостей пропонують активувати без фінансових витрат. Їх можна не лише вибирати, а й міняти за потребою. Гігабітна швидкість дозволяє створювати великі навантаження на мережу або одночасно підключати багато гаджетів для запуску різних процесів. Робота з базами даних або сховищами буде простою та зручною.

Київстар ТБ, як доповнення до домашнього інтернету у Дніпрі, дає можливість дивитися шоу та телепередачі на будь-який смак. А якщо важливий посилений захист при виході в мережу, то незамінною буде статична IP-адреса. З ним легко налаштувати VPN і працювати з сервісами, що вимагають ідентифікації користувача IP. Якісний сервіс, легке підключення, широке покриття та суперсили на вибір роблять інтернет від Київстар комфортним для клієнтів по всій країні.

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук