Путівник по приватних школах Дніпра 2023


Опубліковано 09 Травень 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Освіта >  Путівник по приватних школах Дніпра 2023


Путівник по приватних школах Дніпра 2023

Photo: «Діти в місті»


У прагненні надати дітям якісну освіту, вибір правильної школи є вирішальним рішенням для батьків. Приватні школи стали популярною альтернативою державним школам завдяки своєму унікальному підходу до викладання та навчання. Приватні школи пропонують персоналізовану освіту, яка допомагає дітям досягти успіхів у навчанні, соціальному та емоційному плані.

«Діти в місті» пропонують вашій увазі добірку приватних шкіл, які вам варто розглянути, якщо ви шукаєте навчальний заклад для вашої дитини.


Еко Клуб ЮМІ



Photo: Еко Клуб ЮМІ


Учні Еко Клуба ЮМІ навчаються за державною загальноосвітньою програмою НУШ та «Інтелект України».

Еко Клуба ЮМІ — Працюємо для Вас з 8 до 18


Відкрито набір учнів до 1-першого та 2-другого класів


В умовах сьогодення ми створили простір живого соціуму та якісної освіти

  • Кількість дітей до 10 в класі, індивідуальний підхід до кожної дитини
  • Залученість в наш освітній процес дозволить дітям не просто бути присутніми на уроках, а й проживати повноцінне і насичене життя.
  • Завдання викладачів - домагатися високих академічних результатів, не позбавляючи учнів дитинства і живого інтересу до пізнання.
  • Власна кухня,
  • Санітарна дезінфекція,
  • Маски та антисептики.


Структура Еко Клуба ЮМІ:

Дитячий садок

Початкова школа

Діти від 1 року до 5 класу зростають в надійних обіймах професіоналів Еко Клуба ЮМІ.

Кількість учнів до 10 дітей в класі

  • Атмосфера любові, добра, турботи та росту здорової особистості від Еко Клуба ЮМІ. Простір для всебічного розвитку екологічної особистості, можливість отримання якісних знань без домашніх завдань та важких валіз з підручниками. Ваші відносини з між дитиною та батьками залишаються теплими, бо батьки не вчителі і не псують час на виконання домашніх завдань. Ваше спілкування з дитиною це довіра, насолода, опора та надійний друг!
  • Зручний для батьків графік роботи школи, з 8 до 18!
  • Перша половина дня наповнена заняттями, а в другій половині дня музичні заняття, шахи, емоційний інтелект, етика, акторська майстерність, логічний розвиток та фізкультура для здорового розвитку тіла.
  • Прогулянки на свіжому повітрі.
  • Смачне здорове 5 разове харчування.

У нас завжди цікаво, весело та гармонійно. Затишна атмосфера тепла та поваги до кожної особистості. Сучасне обладнання та зона релаксу.

Документ про освіту державного зразка.


Чому Ваш Вибір Школа Еко Клубу ЮМІ?!

Еко клуб ЮМІ - територія турботи та зростання особистості, індивідуальності та людських відносин.

Екологічні відносини: діти, я та суспільство. Залишайся самим собою і уважно вдивляйся в дитину, дозволяючи їй бути тим, ким вона може, а не тим, ким ти її хочеш бачити.

Ми Школа з ліцензією та акредитацією у Міністерстві освіти України, працюємо за державною програмою НУШ з додаванням елементів із різних методик. Ми допомагаємо зростати особистості, яка вміє думати!

Ми прагнемо виростити вільну, впевнену, знаючу себе людину, яка вміє приймати самостійні рішення, поважати себе та інших, яка вміє нестандартно мислити, розкрити свій потенціал і знайти своє місце в житті.

Вихованці ЕКО Клубу ЮМІ навчаючись у нас отримують інтелектуальну та соціальну підготовку до життя у школі та соціумі. Фізичну підготовленість забезпечує комплексна оздоровча програма Еко Клубу ЮМІ: хореографія та ритміка

Якісне збалансоване здорове харчування, під контролем дієтолога, руховий режим, спортивні заняття та багато іншого - день за днем формують міцний і здоровий організм Вашої дитини - це світ, де панують турбота, затишок та краса. Тут весело та цікаво, а кожен день приносить нові відкриття.

Ми даруємо Вашим дітям наше любов, адже тільки через любов можна дати дитині розуміння про світ, що її оточує. Ми прищеплюємо дітям інтерес до книг, музики, спорту, до себе та оточуючих.

Кожен клас обладнаний не лише необхідними матеріалами та обладнанням, а також комфортними партами, а й спеціальними матеріалами для розвитку та комфортною зоною відпочинку. Весь час перебування вашої дитини у нас, ми несемо за неї відповідальність, тому при вступі до Школи ЕКО Клубу ЮМІ ми проводимо бесіду з батьками про поведінку дитини, про її звички, особливості харчування та розвитку.


Адреса:

  • Тополя 1, провулок Джинчарадзе, 4

Телефон:

  • +380 (98) 998 40 01

      



Онлайн-школа «Знай»



Photo: «Знай»


Найкращі традиції шкільної освіти ми змогли включити у процес навчання онлайн.

Багаторічний досвід наших викладачів допоміг створити унікальні можливості для наших учнів.


Плюси навчання у нашій школі:

  • Уроки відбуваються у "живому" режимі.
  • Найновіше програмне забезпечення з можливістю повного занурення у навчальний процес.
  • Великий вибір варіантів та графіків навчання.
  • Індивідуальний підхід до кожної дитини відповідно до її можливостей при повноцінній роботі у класі.
  • Документи про освіту державного зразка.
  • Класи до 4 учнів.
  • Цілодобовий доступ до інтерактивних матеріалів, онлайн-бібліотеки, відеозапису.
  • Атестація з усіх шкільних предметів, незалежно від обраної навчальної програми.
  • Безкоштовні додаткові консультації.
  • Відсутність прихованих платежів.
  • Колектив високопрофесійних педагогів та методистів, які люблять свою роботу та роками вдосконалюють методи викладання.


Революційний підхід до онлайн-навчання.

Вперше заняття відбуваються з безпосередньою присутністю дитини на уроці та максимальним заглибленням у навчальний процес.

Спеціально розроблене програмне забезпечення дозволить вашій дитині користуватися інтерактивними посібниками, виходити до інтерактивної дошки, виконувати колективні проекти та практичні завдання.

За потреби ми надаємо можливість підготовки як з окремих предметів, так і повного шкільного курсу. У старших класах наші учні мають можливість проходити посилену програму з обраних та пріоритетних предметів, коригувати ступінь поглиблення у той чи інший предмет. Працюючи у класі, діти одержують різні завдання, які готуються спеціально під їхній рівень сприйняття того чи іншого предмета, що автоматично виключає фактор «я невдаха».

Наші викладачі не тільки постійно відстежують рівень знань учнів, а й підбирають завдання відповідно до рівня вашої дитини. Після ознайомлення з темою діти отримують практичні та тестові завдання відповідно до свого рівня від базового до посиленого.

Методистами нашої школи підготовлена спеціальна пропозиція для дітей-спортсменів. Тепер ваша дитина зможе вчитися, не припиняючи процес тренування й не жертвуючи при цьому якістю отримуваних знань. Ми пропонуємо індивідуально підібрані програми й розклад під кожного спортсмена.

З кожним учнем нашої школи працює куратор, який постійно перебуває у зв'язку з учнем та батьками.

Відеозаписи уроків зберігаються, дозволяючи батькам бачити якість одержуваних дитиною знань, а також об'єктивно аналізувати успіхи, водночас для дітей це можливість постійного доступу не тільки до навчальних матеріалів, а й до самостійного опрацювання тем.

Ми – перша школа, яка надає своїм учням додаткові консультаційні години для закріплення матеріалу, у разі потреби, а також автоматизований фільтр оцінювання знань з прохідного балу до наступної теми.

Повна відсутність прихованих платежів робить навчання у нас комфортним та унеможливлює додаткові фінансові навантаження в рамках загальної шкільної програми.


Телефон:

  • +380 (63) 722 98 08 (Viber, Telegram)





Приватна демократична школа Alterra School



Photo: Приватна демократична школа Alterra School


Приватна демократична школа Alterra School. Ліцензована школа для дітей 1-11 класів.


Основне завдання школи: навчати та виховувати нове покоління сміливих і відкритих людей на підставі принципів гуманізму та демократії.


Наша мiсiя: створити ком'юніті дітей, які можуть в умовах свободи та рівності розвивати свій потенціал і потенціал країни.

Чому демократія: демократія в нашій школі — це право кожного учня на особисту свободу, думку, голос. Ми будуємо вiдношення з дітьми на рівних, КОЖЕН має право висловити свою думку та внести пропозиції про зміни у школi.


Наші цінності:

  • Свобода. Демократія — це, в першу чергу, свобода. В нашій школі вона має кілька проявів: свобода особистості — право бути собою; право голосу — участь дітей у прийнятті різних рішень.
  • Екологічне середовище навчання. У школі всi поважають особисті кордони один одного, прислухаються до бажань й інтересів. Відсутнє психологічне насильство, маніпуляції, тиск і зайва мотивація.
  • Практичність. Ми з самого початку заклали в предмети практичну складову, перетворивши уроки в корисні заняття на кожен день.


Video: Приватна демократична школа Alterra School


Як влаштовано навчання:

  • Повний день. Діти проводять у школі з 9 ранку до 7 вечора.
  • Тьюторський супровід. Вчителі з психологічною освітою відстежують стан дітей.
  • Індивідуальний підхід. Максимальна кількість дітей у класі – 12 учнів.
  • Індивідуальна мапа розвитку. Діти ставлять цілі на рік, ми допомагаємо їх досягати.
  • Демократичний підхід. Діти беруть участь у формуванні правил школи.
  • Факультативи та спортивні секції на базі школи. Формуються пiд запит дітей.
  • 10+ методик навчання. Застосовуємо різні підходи для цікавого навчання.
  • Проєктне навчання. Вкладаємо практичну складову у кожен урок.
  • Насичене навчальне середовище. Сучасне учбове обладнання всіх шкіл.


Адреса:

  • вул. В. Мономаха, 12, Шевченківський район 

Телефон:

  • +380 (63) 972 03 05


         

КолоШкола



Photo: КолоШкола


КолоШкола – творча початкова школа з Multilingua середовищем.


Відкрито запис до 0-3 класів на 2023-2024 н.р., очна форма навчання!


Ми створюємо умови для творчого прояву дітей в тих предметах, які їм подобаються. Тому кожен вчитель в нашій школі викладає творчо, застосовує авторські методики у навчанні.

Творчість – це не тільки схильність до малювання, музики, складання віршів, наприклад. Це й оригінальність мислення, здатність побачити задачу під своїм кутом зору, знайти нестандартну відповідь.

Щоб це розвивати, важливо розуміти, що і навіщо ми вивчаємо, як той чи інший предмет стосується мого життя? Чим він може бути мені корисний? Як вже зараз я можу творчо використати свої знання? Як всі шкільні предмети пов’язані між собою і чому треба вивчати всі?

Наша задача – створити умови для максимального прояву потенціалу дитини у екологічний спосіб, з користю для неї та для оточуючих.


В нашій школі ви знайдете:

  • середовище Multilingua: навчання українською та англійською мовами, вивчення декількох іноземних мов;
  • проєктно-орієнтований та тематичний підхід;
  • авторські курси викладання всіх дисциплін з урахуванням вимог НУШ;
  • впровадження концепції nature-based learning (навчання на основі вивчення природи);
  • в нас доброзичлива атмосфера. Вільна форма одягу, уютні класи, оснащення приміщення зонами релаксу, - все це надає відчуття затишку і сприяє фізіологічному та психологічному комфорту дітей;
  • невеликі класи до 6 дітей. Діти мають змогу ставити запитання, висловлювати свою думку під час занять. Учитель охоплює увагою всіх дітей, долучає до інтерактиву;
  • зручний для батьків графік роботи школи. Школа працює з 8.30 до 18.00. За цей час діти відвідують основні заняття в першій половині дня та майстерні та тематичні проєкти у другій половині дня (робототехніка, гончарство, арт-майстерня, лабораторія чудес). Діти мають спеціальний час для виконання самостійних завдань для закріплення вивченого. А також час для відпочинку у фітокімнаті та прогулянок на свіжому повітрі. Кожного дня передбачені заняття фізичною активністю: фізкультура, дитяча йога, танцювальна розминка.
  • смачне здорове 4-хразове харчування сприяє відновленню сил та гарному настрою дітей;
  • вечірки з ночівлею, екскурсії, сезонний відпочинок у Карпатах та на морі роблять шкільне життя різноманітним та цікавим.


Ми плекаємо екологічну атмосферу у школі: дружні стосунки, повагу один до одного і до природи, налаштування на навчання та розвиток, самовираження через різні види творчості (гончарство, малювання, літературний клуб та ін.)

Кожна дитина - особлива. І за сприятливих умов розкривається, мов квітка, її унікальний потенціал.


Адреса:

  • вул. Архітектора Петрова (Чернишевського), 21а.

Телефони:

  • +380 (66)131 31 81 (viber, telegram)
  • +380 (67) 256 83 37



HELLO SCHOOL



Photo: HELLO SCHOOL


HELLO SCHOOL — сучасна, прогресивна початкова школа, створена для розвитку кожної особистості.


Крім обов’язкових уроків, тут є місце цікавим івентам, різноманітним екскурсіям, творчим майстер-класам та вечіркам у колі друзів.


Вже з першого класу діти вивчають дві іноземні мови паралельно — англійську та німецьку, а ще грають у шахи, створюють перші комп’ютерні ігри, займаються айкідо, карате, гімнастикою та танцями, малюють на уроках живопису, вивчають ораторське мистецтво.


Приєднуйтесь до нас! Триває набір до 1-3 класів школи.


Телефон:

  • +380 (66) 660 15 15

Адреса:

  • вул. Шевченка, 11, ЖК "IQ House"

   



Ліцей «Ангстрем»



Video: Ліцей «Ангстрем»


Ліцей «Ангстрем» — одна з перших та найбільших дистанційних загальноосвітніх шкіл в Україні!

7 років ми навчаємо тисячі дітей 1-11 класів, які проживають у 32 країнах світу.


«Ангстрем» — ліцензований навчальний заклад, який працює за Держстандартом України. Учні отримують документи державного зразка на кожному рівні освіти. 

  • Навчання здійснюється на власній IT-платформі — СДН «Евклід». Це єдина в Україні система дистанційного навчання із Грифом МОН України.
  • Мови навчання: українська, російська.
  • Навчання можливе у трьох форматах: «Наш учень», «Вільний слухач», «Екстерн».
  • 33 вчителі із задоволенням консультують, спрямовують, оберігають і навіть мотивують.
  • Близько 100 фахівців — вчителі, програмісти, дизайнери, тестувальники, художники, лаборанти, коректори та редактори — створюють особливе освітнє середовище — безпечне, комфортне, зі зрозумілими правилами гри.


Деталі та запис на сайті або за телефонами нижче.


Телефон:

  • +380 (50) 678 33 39
  • +380 (96) 672 92 03 (telegram)
  • +380 (93) 148 72 03
  • +380 (57) 755 58 07




Центр Дистанційної Освіти Європейський колегіум



Photo: ЦДО Європейський колегіум


Шукаєте дистанційне навчання для своєї дитини? ЦДО Європейський колегіум набирає 1-10 класи в Центр Дистанційної Освіти!


Наші переваги:

Унікальні освітні програми

  • Програма Інтелект України в молодшій школі
  • Авторська програма ЄК Стандарт + для cередньої школи
  • Профорієнтаційна авторська програма навчання для старшої школи

Комбінована система навчання

  • Доступ до навчальних матеріалів 24/7
  • Онлайн та відео уроки
  • Інтерактивна взаємодія з вчителями

Використання учнями ліцензованих сервісів

  • Хмарні технології (Microsoft Office 365 та інші)
  • Сучасна освітня інтерактивна платформа

Поглиблене вивчення англійської мови

  • Програма Cambridge English
  • Центр підготовки до Cambridge English Exams
  • Уроки з носіями мови

Підтримка та супровід на вступ в ВНЗ за кордоном

  • Доступ до моніторингу всесвітніх освітніх можливостей
  • Ведення портфоліо досягнень учня
  • Супровід на отримання міжнародних грантів та стипендій

Свобода та відповідальність

  • Гнучкий графік
  • Самоорганізація
  • Ефективний розподіл часу


Станьте частиною дистанційного Всесвіту вже сьогодні!




Онлайн школа КМДШ



Photo: Онлайн школа КМДШ


Перебуваєте за кордоном, або в інших областях України? Онлайн школа КМДШ надає можливість вчитися далі.


Особливості дистанційного навчання в КМДШ:

  • Кожен урок за розкладом проходить онлайн (додаток Teams) у форматі відеоконференції з учителем. Усі уроки записуватимуться.
  • Кількість дітей у класі: 1-2 класи до 15 учнів; 3-11 класів до 18 учнів. 
  • Форма оцінювання: контрольні тести та письмові роботи.
  • Збереження рівневості груп при вивченні іноземних мов.  


Ми формуємо групи іноземних мов за досвідом деяких міжнародних шкіл (такий формат вже підтвердив свою ефективність і в КМДШ), де поділ на групи відбувається не за віковим показником, а за рівнем знань.


Перевага школи КМДШ:

Ваша дитина отримує якісну українську освіту, а також у неї залишається вільний час для соціалізації та інтеграції, наприклад за кордоном. 


ВАЖЛИВО. Як тільки ваша родина матиме змогу повернутися до Києва, дитина може продовжити навчання в офлайн форматі.

Ми робимо онлайн освіту якісною та доступною і докладаємо максимум зусиль, щоб діти в період війни не втрачали можливість навчатися. 


Щоб долучитися до КМДШ родини, напишіть нам, або зателефонуйте: +380 (44) 334 55 66, 0800 330 810. Детальніше про онлайн школу КМДШ за посиланням.


Телефон:

  • +380 (44) 334 55 66
  • 0 800 330 810




Інжинірингова школа #brobots



Photo: Інжинірингова школа #brobots


Інжинірингова школа #brobots - це ефективне поєднання ​шкільної програми та ​технічного розвитку


  • Загальноосвітня школа з технічним спрямуванням

Технології - це майбутнє. Ми концентруємось на математично-природничих науках, а також, на програмуванні та робототехніці.

Максимальна кількість учнів у класі - 15

  • Нам не байдуже

Ми включені в дітей, розуміємо, що з ними відбувається, які у них сильні сторони і які зони розвитку, яка динаміка в кожному окремому класі, на що ми можемо вплинути і що змінити.

Онлайн уроки проходять у форматі Zoom та записуються

  • Баланс в усьому

Ми не кидаємось у крайнощі і намагаємось тримати баланс в усіх питаннях: 

  • між технічним та гуманітарним 
  • між заохоченням і примусом 
  • між ціною та ефективністю 
  • між свободою та відповідальністю 
  • між результатом і процесом


  • Школа - живий організм

Ми не вважаємо себе абсолютно правими, постійно вчимося, передусім у наших учнів та їхніх батьків. Аналізуємо що відбувається в школі, експериментуємо, впроваджуємо нові підходи та відмовляємось від практик, що не працюють.


Щоб долучитися до #brobots телефонуйте: +380 (44) 300 27 35. Детальніше про школу за посиланням.

Запрошуємо усіх бажаючих на безкоштовний пробний тиждень!


Телефон:

  • +380 (44) 300 27 35




Печерська Міжнародна Школа (PSI)



Video: Печерська Міжнародна Школа (PSI) 


Печерська міжнародна школа (PSI) - це багатокультурна міжнародна школа, що була відкрита у Києві у 1995 році. 


У PSI ми віримо в те, що важливою частиною відновлення України є доступ до найвищої якості міжнародної освіти.


PSI співпрацює з престижною компанією Avenues Online. Ми надаємо нашим онлайн-учням насичений та цікавий досвід навчання, з елементами селф-менеджменту та унікальною освітньою платформою.

Набір на навчальний рік 23-24 відкрито! 


Вступаючи до школи #PSIKyiv учні отримують доступ до цікавої, насиченої та сучасної освітньої програми, яка готує їх до швидкоплинного динамічного характеру сучасного світу. 


У родині PSI ми підтримуємо та дбаємо про кожного:

  • Доступ до унікальної навчальної платформи Avenues Online, спеціально розробленою для дистанційного навчання:
    • Інтегрований, персоналізований та дослідницький підхід до викладання та навчання;
    • Єдина навчальна платформа, яка об’єднує досвід студентів на одній інформаційній панелі, де вони можуть легко отримати доступ до щоденних розкладів, посилань Zoom, курсів, навчальних ресурсів і завдань.
  • Освітня програма адаптована для учнів віком від 3 до 18 років;
  • Унікальний досвід багатокультурного середовища (учні приєднуються до навчання з різних куточків світу);
  • Диплом, що підтверджує освіту міжнародного зразка.


Печерська міжнародна школа (PSI) у соцмережах: Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter.


Телефон:

  • +380 (50) 367 86 66 









Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук