Де замовити банер на День Народження


Опубліковано 16 Червень 2023 о 18:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Незвичайні дитячі свята >  Де замовити банер на День Народження


Де замовити банер на День Народження

Photo: Дніпрограф


День Народження - це особлива подія для кожної дитини та її батьків. І що може бути краще, ніж прикрасити святковий простір яскравими та веселими декораціями? Один із найпопулярніших способів надати особливого шарму святу - це замовити банер на день народження дитини.

Банер - це довга смуга матеріалу, що часто виготовляється зі щільного паперу або тканини, на якій надруковано привітання, зображення або імена. Вони часто мають яскравий та барвистий дизайн із зображенням різних персонажів, тематичних елементів та цифр, що вказують вік дитини.


Різновиди банерів


Банери бувають:

  • готові стандартні;
  • на замовлення, які роблять за індивідуальним дизайном.


Готові банери для дня народження доступні в багатьох варіантах, щоб ви могли вибрати найкращий варіант для вашої дитини. Найчастіше замовники віддають перевагу дизайну із зображеннями улюблених мультяшних героїв дитини або з веселими привітаннями, щоб створити атмосферу свята.

Однак, якщо ви хочете зробити свято ще більш унікальним та особливим, рекомендуємо вибирати індивідуальний дизайн. У цьому випадку ви можете вибрати кольори, шрифти, зображення та текст, які відповідають тематиці свята або уподобанням дитини. Можна використовувати фотографії дитини або колаж, обіграти фото малюка з улюбленими мультяшними персонажами, надрукувати улюблені фірмові слівця або ваші домашні, тільки вам зрозумілі жарти, які допоможуть створити ще більш затишну та приємну атмосферу свята.


Де замовити друк банера у Дніпрі


Друк банера в Дніпрі можна замовити у друкарні Дніпрограф. На вас чекає досвідчена команда фахівців, готових швидко та якісно виконати замовлення.


Банер на День Народження – чудовий спосіб створити святкову особливу атмосферу. Нехай ваше маля відчує всю любов і увагу, які ви вкладаєте в його особливий день.


Ми допоможемо створити дизайн, під ваші потреби та побажання. Пропонуємо:
  • високу якість матеріалів та друку;
  • допомогу та консультації з дизайну та оформлення;
  • оперативність. Ми знаємо, як цінується терміновий друк та гарантуємо швидке виготовлення замовлення.

Друк баннерів здійснюється на матеріалі Frontlit.
Frontlit (Ламінований) – найпопулярніший матеріал та вид друку. Відрізняє його від інших – доступність та швидкість виготовлення.
Для довговічності краще вибрати щільний варіант банера Литий.
Але якщо реклама потрібна ненадовго - підійде варіант ламінованого.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук