Фотографам на замітку: найкращі лептопи для обробки знімків


Опубліковано 27 Червень 2023 о 16:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Різне >  Фотографам на замітку: найкращі лептопи для обробки знімків


Фотографам на замітку: найкращі лептопи для обробки знімків

Photo: eldorado.ua


Пошук найкращого ноутбука для редагування фотографій іноді може нагадувати жонглювання. З одного боку, «машинка» має бути досить потужною, щоб працювати з вимогливими програмами. З іншого — портативною, щоб лептоп можна було взяти із собою на будь-яке «завдання». Розповідаємо про трьох претендентів на звання найкращого помічника фотографа.


ACER Aspire 3 — бюджетний і продуктивний


Це недорогий і компактний ноутбук, який підійде для фотографів-початківців. Його головні переваги — десятиядерний процесор Intel Core i5-1235U з частотою до 4.4 ГГц і відеокарта NVIDIA GeForce MX550 з 2 ГБ. Ці характеристики забезпечують швидку роботу ноутбука під час експорту файлів і дозволяють запускати різні програми для опрацювання фотографій без гальм і зависань. Кількість ОЗП становить 8 ГБ, але за бажання можна встановити дві планки по 16 ГБ для двоканального режиму. 

IPS-екран у цього ноутбука отримав діагональ 15.6 дюйма і роздільну здатність Full HD. З колірним покриттям 100% sRGB і 72% DCI-P3 ви отримуєте природну і яскраву картинку, яка не буде спотворюватися за різних кутів огляду. Вага в 1.8 кг цілком підійде для щоденного носіння. 


В інтернет-магазині Eldorado.ua представлені ноутбуки для фотографів та інших професіоналів за вигідними цінами.


Меню фільтрів на сайті дозволить відібрати пропозицію за ціною, брендом і характеристиками. У розділі з відгуками можна ознайомитися з можливостями майбутньої покупки та переконатися в правильності вибору.


Asus VivoBook Pro 15 OLED — з кращою передачею кольору


UAQ3etXyBMpTQ5ENFHfTo2tUjkb5NlUfjkUzTSrZdxVGDlEHrorWBgI5oGBvdczC7EreH4aeJrlpct7_JVthMyqQTrvy5aBT71nfgvDOFf9yKbNo08V7_a4o1gb_PnV0MoCeiIPUBmsfHZyr2Zgl014

Photo: eldorado.ua


Це більш просунутий і потужний ноутбук, який підійде для професійних і досвідчених фотографів. Щоб забезпечити більше продуктивності, у гаджет встановили:

  • процесор Intel Core i7-11370H з частотою до 4.8 ГГц;
  • відеокарту GeForce RTX 3050 із 4 ГБ відеопам'яті;
  • оперативну пам'ять 16 ГБ DDR4. 

Екран пристрою теж отримав діагональ 15.6 дюймів, але, на відміну від попереднього лептопа, модель має тонкі рамки, що візуально збільшує площу зображення і фактично зменшує габарити пристрою. Матриця OLED забезпечує 100% DCI P3, контрастність 10000000:1 і яскравість 400 ніт.


ASUS ROG Strix G15 — геймерська міць для творчих завдань


Якщо ви шукаєте лептоп не тільки для опрацювання фотографій, але й для інших видів творчості, а також ігор, модель лінійки Strix задовольнить ваші потреби. Насамперед пристрій буде цікавий IPS-екраном зі стовідсотковим колірним охопленням. 

Додати сюди процесор AMD Ryzen 7 4800H з частотою до 4.2 ГГц, відеокарту RTX 3050 Ti з 4 ГБ відеопам'яті — і ви отримаєте ультимативний пристрій для будь-яких завдань. Обсяг оперативної пам'яті становить 16 ГБ, за бажання можна додати ще одну таку саму планку й отримати більше продуктивності завдяки роботі ОЗП у двоканальному режимі. Попри ігрові характеристики, вага пристрою становить 2,1 кг. Цілком прийнятний результат для продуктивної робочої станції. 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук