Крем для рук: особливості вибору та застосування


Опубліковано 24 Липень 2023 о 13:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Різне >  Крем для рук: особливості вибору та застосування


Крем для рук: особливості вибору та застосування

Photo: yves-rocher


Якщо формувати список найбільш популярних доглядових косметичних засобів, крем для рук точно буде на перших сходинках. Проте купити перший-ліпший варіант — не найкраще рішення. В асортиментів французького бренду Yves Rocher ви знайдете якісні та ефективні креми з безпечним складом. Зосередимося на основних правилах вибору такої косметичної продукції.


Критерії вибору крему для рук


Навіть якщо ви тримаєте продукцію від перевіреного виробника, це ще не гарантія отримання бажаного ефекту. Зверніть увагу на такі параметри:

  • пора року — під час морозів крем має захищати від тріщин, почервонінь, тож актуальними є живильний склад та відносно жирна основа, а ось у літній період надавайте перевагу легким зволожувальним засобам із наявністю SPF;
  • консистенція — легку текстуру зазвичай беруть для щоденного догляду, а густий засіб підійде, якщо спостерігається значне зневоднення шкіри;
  • вік — на багатьох кремах є вікова позначка, яка є важливою, адже під час розробки продукції враховуються певні зміни в епідермісі;
  • особливості шкіри — подумайте, яке саме питання хочете вирішити за допомогою застосування крему (наприклад, зволожити, захистити, відновити).


Також обов’язково ознайомтеся зі складом засобу. В ньому мають бути лише безпечні гіпоалергенні компоненти. Ще один момент — подивитися, які активні речовини задіяні. Від цього буде залежати, чи справді отримаєте від засобу очікуваний ефект.


Як саме застосовувати крем для рук?


Уявімо, що ви знайшли «‎той самий» засіб, що задовольняє всі потреби вашої шкіри. Як його використовувати для досягнення ‎найбільшої ефективності? Не треба чекати на перші ознаки старіння шкіри — крем варто почати застосовувати ще в молодому віці.


Універсальних рекомендацій щодо періодичності використання немає. Але намазати руки має сенс після миття посуду, прийому душу, перед виходом на вулицю та в інших ситуаціях, коли важливо захистити епідерміс.


Наносіть косметичний засіб легкими масажними рухами, а надлишки видаляйте за допомогою серветки. Важливо, щоб на момент нанесення шкіра була чистою. Для досягнення ще більшого ефекту можете не тільки застосовувати крем, а й час від часу робити спеціальні ванночки. Недарма кажуть, що руки є справжньою візитівкою, тож подбайте про їхню красу.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук