Добірка кращих планшетів для школярів


Опубліковано 21 Листопад 2023 о 14:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Оглядові статті >  Добірка кращих планшетів для школярів


Добірка кращих планшетів для школярів

Photo: ctrs.com.ua


Дитині до школи потрібний планшет? Вибрати хороший гаджет не так і складно, особливо якщо точно знати, які параметри варто звертати увагу.

Оскільки йдеться про юних користувачів, важливо, щоб пристрій мав високі характеристики дисплея: так очі втомлюватимуться менше, а інформація засвоюватиметься краще. Пропонуємо добірку справді якісних планшетів, які зроблять життя школярів простішим та яскравішим.


Apple iPad Air 2022 року


Звичайно, якщо є можливість, можна купити і «яблучну» новинку. Але загалом для задоволення потреб школяра будь-якого віку цілком достатньо вибрати Айпад Аір 2022 року.


Чим хороша модель:

  • дисплей з IPS-матрицею та роздільною здатністю 2360 × 1640;
  • стабільна робота пристрою навіть при запуску вимогливих графічних програм або «важких» ігор;
  • висока якість всіх компонентів;
  • чудова продуктивність.

Крім того, планшет Apple точно стане чудовим вибором у тому випадку, якщо у дитини вже є смартфон або комп'ютер цього ж бренду, адже всі пристрої можна легко поєднати у функціональну екосистему.


Huawei MatePad Air 


Модель, яка практично відразу ж після презентації набула популярності. Але це й не дивно, адже увага покупців була привернена високими характеристиками пристрою:

  • дисплей 11.5 дюймів з IPS-матрицею та частотою оновлення 144 Гц;
  • роздільна здатність 2800 х 1840 пікселів;
  • процесор Qualcomm Snapdragon 888;
  • пам'ять 8/128 Гб.

Працює MatePad Air на фірмовій операційній системі HarmonyOS, що має власний магазин додатків. Крім того, дана ОС сумісна з більшістю програм для Андроїд, тому юний користувач точно не буде обмежений у виборі програм або ігор.


Photo: ctrs.com.ua


OnePlus Pad 8/128Gb 


Працездатність пристрою забезпечується яскравим і досить потужним процесором MediaTek Dimensity 9000. Інші важливі характеристики: IPS-матриця, 11,6 дюймів, роздільна здатність 2800 х 2000 та частота оновлення екрану 144 Гц.

Але головною перевагою цього планшета є наявність слота під SIM-карту, що дозволить продовжити його повноцінно використовувати навіть при недоступній мережі Wi-Fi. Це дуже важлива перевага на тлі можливих вимкнень електроенергії.

Єдине, що може бути незручним при першому знайомстві з моделлю, це операційна система OxygenOS. Але оскільки ця ОС створена на базі Android, проблем із сумісністю додатків не виникне.


Microsoft Surface Pro 9 


Дійсно потужний та продуктивний пристрій, який може бути актуальним не тільки для учнів школи, але й для студентів, а також для тих, хто є шанувальником ОС Windows.

Основні характеристики:

  • дисплей 13 дюймів, IPS-матриця, 120 Гц;
  • пам'ять 8/256 Гб;
  • операційна система Windows 11;
  • процесор Intel Core i5-1235U.

Автономність планшета від Microsoft вражає близько 15 годин безперервного використання. Ця модель дійсно є чудовою альтернативою ноутбуку.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук