Дивуємо: небанальні новорічні подарунки для дітей


Опубліковано 12 Грудень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Різне >  Дивуємо: небанальні новорічні подарунки для дітей


Дивуємо: небанальні новорічні подарунки для дітей

Photo: Freepik


Втомилися від типових подарунків? Чому б не здивувати дитину чимось незвичним і оригінальним?! Звісно, якщо дитина мріє про м’якого ведмедя, машинку або ляльку, то хай її мрії здійснюються. Проте чому б не обрати щось захопливе та несподіване?

«Діти в місті» підготували перелік нетривіальних подарунків, які неодмінно принесуть радість і здивування дітям.


Читайте також: Ідеї сучасних подарунків на свята для дітей 


Наукові набори

Досліджуйте світ науки за допомогою наборів, які дають дітям змогу проводити захопливі експерименти вдома. Фізика дійсно здатна дивувати по-справжньому – від створення слизу до будівництва вулкана.


Персоналізовані збірки оповідань

Зараз все більшої популярності набувають книги, де головними героями стають саме ваші діти. Подаруйте цю персоналізовану збірку оповідань, і перетворіть читання на пригоду, створену саме для вашої дитини.


Читайте також: Добірка святкових роликів для різдвяної атмосфери


Скриньки для хобі

В залежності від того, чим захоплюється ваша дитина, оберіть скриньку під її інтереси. Дитина може колекціонувати картки, або збирати рецепти, або складати дрібні прикраси. А ви підтримаєте їхні захоплення і час від часу додаватимете щось цінне у ту скриньку.



Photo: Freepik


Робототехніка

Заохочуйте у дітях творчі здібності та навички розв’язання проблем. Є класні сучасні конструктори, які дозволяють дітям будувати та налаштовувати власних роботів.


Музичні інструменти

Познайомте дітей зі світом музики за допомогою інструментів, зручних для початківців. І мова йде не про дитячі інструменти, а про незвичні, – такі як укулеле, музична клавіатура або набір ручних барабанів.


Персоналізовані пазли

Ви можете легко перетворити улюблену фотографію дитини на пазл. Можна піти далі й замовити не просто фото, а щоб дитину зафотошопили серед улюблених персонажів – принцес, супергероїв, тварин з мультиків тощо. Дитина отримає унікальний і надзвичайний подарунок, яким можна насолоджуватися всією родиною.


Набори чарівних казкових садів

Це цікаве поєднання конструктору, лялькового будиночка та набору рослин. Діти створюють власні чарівні сади з казковими фігурками, мініатюрними будиночками, крихітними аксесуарами та справжніми рослинами.



Photo: Freepik


Інтерактивний глобус

Дитина побачить світ за допомогою інтерактивного глобуса. Він містить політичну карту світу, карту зоряного неба, а також казки, загадки та цікаві факти про різні країни та культури.


Набори для рукоділля

Хендмейд-набори неабияк розвивають фантазію та тренують моторику й мислення. Ці набори чудові тим, що дозволяють дітям власноруч створювати власні прикраси, кераміку чи навіть модні аксесуари.


Пазл-бокси

Для дітей, які обожнюють загадки, можна зібрати пазл-бокси. Це такий набір різноманітних головоломок – від звичайних загадок до головоломок і механічних 3d-пазлів. Перенесіть гострі відчуття квест-кімнат додому за допомогою ігор-головоломок, які змушують дітей зламувати коди та розгадувати таємниці.


Зверніть увагу на нашу статтю: Як прикрасити дім до Різдва та Нового року: посібник для дітей та батьків 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук