Коли потрібно звернутись до приватного педіатра?


Опубліковано 22 Грудень 2023 о 15:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Здоров'я та спорт >  Коли потрібно звернутись до приватного педіатра?


Коли потрібно звернутись до приватного педіатра?

Photo: unsplash.com


Усі батьки хочуть, щоб їхні діти були здоровими та щасливими. Але іноді у дитини можуть виникати різні проблеми зі здоров'ям, які вимагають консультації лікаря. У таких ситуаціях важливо знати, коли і куди звертатися по допомогу.


У цій статті ми розповімо вам, з чим звертаються до педіатра, як він може допомогти вашому малюку і чому приватний педіатр у Дніпрі у клініці Дейлі Медікал має більше переваг у порівнянні з державними клініками.


З якими симптомами звертаються до педіатра?


Педіатр — це саме той лікар, який спеціалізується на дитячому здоров'ї та розвитку від народження і до 18 років. Тому він може вирішити різні питання, пов'язані з фізичним та психологічним станом вашої дитини.

Коли потрібно звернутися до педіатра:

  • у малюка підвищена температура тіла (понад 38 градусів) або тривала лихоманка (понад три дні);
  • сильний кашель, задишка, хрип у грудях чи інші ознаки застуди чи грипу;
  • блювання, діарея, запор чи інші проблеми із травленням;
  • висипання, свербіж, висипання або інші алергічні реакції;
  • больовий синдром (головний біль, біль у животі, біль у вухах чи горлі);
  • травми, поранення, опіки чи інші ушкодження шкіри;
  • зниження апетиту, втрата ваги чи надмірна вага;
  • затримка розвитку (мова, рухи, соціальні навички та інші cкарги для педіатра);
  • порушення сну, настрою, поведінки чи навчання.


В яких випадках варто записатися на прийом до педіатра?


Крім того, що педіатр допомагає в лікуванні поширених захворювань та симптоматичної терапії, він також надає професійний догляд за дитиною.


Тому на прийом до педіатра слід записатися ще й в інших випадках. Коли варто йти до педіатра:

  • планування вагітності Педіатр дасть поради щодо здорового харчування, вітамінів, імунізації та інших аспектів, які впливають на здоров'я майбутньої дитини. Також педіатр проводить перший огляд новонародженого, перевіряє його вагу, зростання, рефлекси та інші показники здоров'я;
  • регулярні медичні огляди. Педіатр стежить за розвитком вашої дитини, проводить необхідні аналізи, вакцинації та інші процедури. Він рекомендує харчування, фізичну активність, гігієну та супроводжує інші сфери, які стосуються здоров'я дитини.
  • симптоми для консультації у педіатра включають також хронічні чи специфічні захворювання. У компетенції педіатра такі захворювання, як астма, цукровий діабет, алергія, епілепсія, аутизм та інші. Він може направити вас до інших фахівців чи координувати лікування.

Переваги приватних педіатрів


Якщо у вас є дитина, то ви знаєте, як важливо забезпечити їй якісну медичну допомогу. А звернення до приватних педіатрів має багато переваг для малюка. І ось чому.


Головна перевага приватних педіатрів – це індивідуальний підхід. У клініці Дейлі Медікал ваша дитина отримає більше уваги та часу від лікаря. Ваш педіатр знатиме особливості малюка та всю його історію хвороб, щоб призначати найефективнішу терапію. Ви також можете отримати пораду від педіатра онлайн або телефоном, якщо у вас виникне питання або сумнів.


В клініку Дейлі Медікал ви можете записатися в зручний для вас час, і не чекати в черзі. Тут є все необхідне обладнання та іграшки для розваг, а педіатр створить атмосферу довіри та безпеки для вашого малюка.


Також перевага приватних педіатрів – це якість. У клініці Дейлі Медікал ви отримуєте доступ до сучасного обладнання та технологій для аналізів та обстежень. Педіатри клініки мають високу кваліфікацію та досвід роботи, постійно покращують свої знання та навички, користуються сучасними методами діагностики та лікування.


Крім того, записатися в Дейлі Медікал можна онлайн та використовувати всі переваги консультації у приватного педіатра.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук