Відчуй себе ніндзя із конструктором компанії LEGO


Опубліковано 29 Січень 2024 о 19:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Оглядові статті >  Відчуй себе ніндзя із конструктором компанії LEGO


Відчуй себе ніндзя із конструктором компанії LEGO

Photo: maudau.com.ua


Понад 80 років відома датська компанія іграшок LEGO радує дітей різного віку своєю продукцією. Конструктори з різнобарвної пластикової цегли, фігурок та інших деталей дозволяють збирати будівлі, транспортні засоби, роботів та багато іншого. Конкурентна перевага продукції бренду – можливість розібрати зібрані об'єкти, щоб знову використати конструктивні елементи для збирання нових об'єктів. Одна з найцікавіших розробок дизайнерів компанії Lego – конструктори серії Ninjago. Лінійка викликала високий інтерес серед дітей та завоювала любов дорослих шанувальників бренду у різних країнах світу.


Популярність Лего Ніндзяго експерти пояснюють бажанням кожного відчути себе героєм популярних мультфільмів та коміксів про легендарних японських воїнів.


Особливості ігор з Lego Ninjago


Із серією конструкторів Лего Ніндзяго можна збудувати окремі локації, на яких відбувається війна добра зі злом. На боці добра виступають ніндзя на чолі з Вчителем Ву, а зло у грі представлене Лордом Гармадоном. У колекцію увійшло кілька окремих героїв, які мають певні суперздібності. Кожен керує однією із стихій чи природним явищем — вогнем, блискавкою, землею, льодом. Крім фігурок легендарних воїнів-роботів, до конструкторських наборів входять дракони, фантастичні замки, оригінальні храми бойових мистецтв, гоночні машини, елементи суперсили та багато іншого. Така різноманітність персонажів та об'єктів гарантує захоплюючу гру одній дитині та компанії з кількох учасників. Ігрові конструктори Lego серії Ninjago розраховані на дитячу ігрову аудиторію віком від 6 років. Верхнє значення вікового обмеження відсутнє. Купити один із наборів можна в маркеті корисних штук MAUDAU.


Чому вашій дитині потрібен конструктор Лего Ніндзяго


Lego Ninjago – це не просто цікава іграшка, а інструмент розвитку, який допомагає дитині досягти таких результатів:

  1. Розвиток творчого мислення, уяви;
  2. Знайомство з кольорами та формами;
  3. Тренування посидючості та терпіння;
  4. Розвиток моторики пальців;
  5. Формування зорово-моторної координації - очі та руки починають працювати злагоджено;
  6. Формування навичок планування та структурування — коли дитина продумує сюжет і вибудовує локацію, вона навчається логічному мисленню.
  7. Під час гри у компанії – формування навичок правильної комунікації.

Конструктор Lego - відмінний варіант поєднання приємного проведення часу з навчанням та розвитком. Усі набори є екологічно безпечними, протестованими незалежними експертами. Бренд пропонує комплекти на різний вік з різним числом елементів.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук