Секрети успішного шопінгу: як вибирати речі, які підходять саме вам


Опубліковано 31 Січень 2024 о 14:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Оглядові статті >  Секрети успішного шопінгу: як вибирати речі, які підходять саме вам


Секрети успішного шопінгу: як вибирати речі, які підходять саме вам

Photo: helen-marlen.com


Пошук власного неповторного стилю – складне завдання, але цілком здійсненне. Адже Будинки моди пропонують величезну різноманітність речей для дівчат із будь-яким типом фігури та зовнішності.


Просто загляньте в жіночий каталог бренду Salvatore Ferragamo або Gucci, і ви обов'язково знайдете речі, які закохують у себе з першого погляду.


Наш огляд допоможе підібрати одяг, який ефектно підкреслить вашу яскраву індивідуальність.


Особливості фігури


Фігура кожної дівчини індивідуальна. Вкрай рідко зустрічаються жінки з ідеальними пропорціями. Потрібно пам'ятати: та річ, яка добре сиділа на моделі з глянсового журналу, не завжди підкреслить переваги фігури. Важливо розуміти плюси та мінуси комплекції. Одяг допомагає підкреслити переваги та приховати недоліки.


Спосіб життя


Подумайте, як проводите час, де буваєте, працюєте, як розважаєтеся. Тоді легше зрозуміти, які речі мають бути у гардеробі. Одяг має органічно вписуватися у спосіб життя. Якщо він не відповідатиме місцям, в яких ви буваєте, то ризикує опинитися на дальній полиці шафи. Так, для роботи в офісі знадобиться одяг у класичному стилі:

  • біла блузка;
  • спідниця олівець;
  • штани;
  • піджак.

Якщо вимоги до одягу в офісі є демократичними, можна розбавити образи кросівками та джинсами. Також підійдуть повсякденні светри, світшоти, футболки, сорочки.


Базовий гардероб


Існують універсальні речі, які не втрачають актуальності. Це джинси, брючні костюми, прості светри та світшоти, прямі спідниці, сорочки та футболки нейтральних відтінків. Такий одяг називають базовим. Він відмінно поєднується з речами різних стилів і підходить для складання образу для будь-якого приводу.


Родзинки образу


Photo: helen-marlen.com


У ролі акцентів виступають аксесуари:

  • прикраси;
  • окуляри;
  • шарфи;
  • головні убори;
  • годинник.

Не варто зловживати аксесуарами. В одному образі достатньо двох-трьох елементів.

Аксесуари, як одяг, потрібно підбирати залежно від типу зовнішності. Так, пишним дівчатам не варто вибирати дрібні прикраси та маленькі окуляри. Так само як худорлявим панянкам не підійдуть великі деталі.


Чорний список речей


Важливо визначитися не тільки з одягом, який вам підходить. Не менш важливо зрозуміти, які речі не йдуть і привертають увагу до недоліків фігури. Складіть цей список і назавжди забудьте про ці деталі гардеробу.

У чорний список потрібно включити не лише одяг, який підкреслює мінуси фігури. Додайте в нього образи, в яких ви почуваєтеся некомфортно. Так, не кожна жінка впевнено почувається на шпильках або в обтягуючій сукні навіть при гарній фігурі. Впевненість у собі – половина успіху, тому обирайте речі, які забезпечують комфорт.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук