Найкращі дитячі автомобільні крісла у 2024 році


Опубліковано 26 Лютий 2024 о 14:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Оглядові статті >  Найкращі дитячі автомобільні крісла у 2024 році


Найкращі дитячі автомобільні крісла у 2024 році

Photo: allo.ua


Перевозити дитину в машині без утримуючого пристрою не лише незаконно, а й небезпечно для її життя. Відповідальні батьки обов'язково купують автомобільне крісло в очікуванні малюка, якщо у сім'ї є особистий транспорт. Якісні вироби відрізняються зручністю, надійною фіксацією, можливостями регулювання та міжнародною сертифікацією. П'ятірку топових автокрісел, популярних у 2024 році, зібрали у статті.


Britax-Romer TRIFIX2


Популярний британський бренд випускає лише якісні автомобільні крісла преміум-сегменту із системою ISOFIX та міжнародною сертифікацією i-SIZE. Спинка пристрою регулюється в декількох положеннях, від сидячи до напівлежачи, що дозволяє малюку подрімати з комфортом. Система Pivot-Link попереджає ковзання пристрою, що утримує навіть при різкій зупинці машини. Незважаючи на топові характеристики, вартість дитячого автокрісла на АЛЛО цілком доступна.


Lionelo Bastiaan RWF


Протестоване універсальне автокрісло охоплює всі вікові групи та підходить малюкові з народження до повної відмови від утримуючого пристрою. Обертання на 360 градусів полегшує встановлення девайса та подальшу посадку. Регулювання спинки та підголовника допомагає дитині відчувати максимум комфорту. Оригінальна система SideProtect захищає від бічних ударів. Вставка Dri-Seat гарантує вільну циркуляцію повітря. П'ятиточкова фіксація з м'якими накладками відповідає за безпеку.


4BABY FLY-FIX


Універсальна модель з профільованою спинкою забезпечує дитині зручність у будь-яку пору року. Утримуючий пристрій надійно фіксується за допомогою системи Isofix та ременя Top Tether. Широкі можливості регулювання дозволяють кріслу "рости" разом з малюком. Знімна оббивка на основі лляної тканини має «дихаючу» структуру і легко переться в машинці. 5-точкові ремені безпеки з м'якими накладками, що регулюються по висоті, захищають дітей від травм у разі ДТП.


Cybex Anoris T


Революційна модель німецького бренду забезпечує максимальну безпеку за рахунок розширеного лінійного захисту від бічних ударів та унікальних вбудованих подушок безпеки, які миттєво розкриваються у разі зіткнення та уберігають малюка. М'які накладки, вкладиші та підлокітники дарують дитині почуття затишку під час поїздок. Сертифікація i-Size свідчить про відмінні результати краш-тестів утримуючого пристрою.


Chicco MyFit 2+


Зручне та безпечне автомобільне крісло має дві конфігурації та трансформується у міру дорослішання малюка. Фірмове глибоке анатомічне сидіння ErgoBoost з додатковою м'якою подвійною вставкою має регульовану спинку і активний підголівник. Індикатор RideRight свідчить про правильне встановлення пристрою. Надійність девайсу підтверджено американським сертифікатом NHTSA. Інші плюси: сталева рама Duo Guard та фіксація LockSure.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук