Стратегії краси: секрети весняного макіяжу від професіоналів


Опубліковано 27 Березень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Різне >  Стратегії краси: секрети весняного макіяжу від професіоналів


Стратегії краси: секрети весняного макіяжу від професіоналів

Photo: rozetka.com.ua


Навесні варто не лише оновити гардероб свіжими сезонними принтами та сукнями, але й перебрати вміст косметички, вилучивши з неї антитренди та додавши актуальні засоби. Новий сезон вимагає трендового макіяжу, щоб зробити ваш образ цілісним.


Натуральні брови


Не потрібні трудомісткі процедури з вищипування або укладання брів, головне — природність. Мінімалістичний і простий - ось девіз стилю, що не потребує особливого догляду. Обов'язковою умовою тренду є доглянуті, максимально густі та дуже легко укладені брови, а фарба для брів може додати природну яскравість.


Яскраві кольори рум'ян


Настав час попрощатися із зимовими фаворитами — темними контурними палітрами та бронзовими відтінками. Варто привітати теплу погоду світлішими кольорами рум'ян. Спробуйте персиковий та кораловий - рожевий відтінок на вилицях ідеально підійде для сяючого весняного образу.


BB- та CC-креми


Тяжкі тональні основи та консилери з повним перекриттям можуть виглядати невдало при підвищенні температури. Найкраще довіритися легким BB- та CC-кремам з SPF, які додадуть обличчю ніжного матового відтінку та забезпечать легке покриття, вирівнюючи тон шкіри. Ця повітряна текстура основи макіяжу збалансує яскравий рум'янець на вилицях та збереже природний вигляд.


Туши для вій великого об'єму


Щоб спробувати сміливий макіяж очей, завершіть образ тушшю. Ця трендова ідея весняного макіяжу – чудовий спосіб переключити увагу на очі, не додаючи занадто багато макіяжу. Туш відкриває погляд і надає віям обсяг.


Глянцеві помади


Попрощайтеся з глибокими матовими відтінками та спробуйте яскраві тони на губах. Весна – час, щоб використовувати сміливі кольори помади з глянсовим покриттям. Крім красивого відтінку, що зачаровує, вони збережуть ваші губи зволоженими і додадуть макіяжу блиску. Спробуйте кольори полуниці, фуксії, персика та сливи, щоб створити красиві весняні губи.

Власникам світлої шкіри краще уникати темних помад, які створюють різкий контраст і роблять обличчя блідішим.


Photo: rozetka.com.ua


Нейтральні тіні для повік


Для плавного переходу від зими до весни уникайте темних палітр кольорів, а вибирайте більш теплі нейтральні відтінки. Хоча нюдові тіні для повік можуть виглядати бляклими взимку, вони підкреслюють очі навесні, особливо коли виходите на сонце.

Кожен сезон потребує унікального макіяжу. З настанням весни саме час оновити свою колекцію косметики та приміряти новий образ. Дотримуйтесь цих порад візажиста, щоб вибрати макіяж, який буде не лише модним, а й відповідатиме кольорам цього чудового сезону.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук