Як вибрати ідеальну пральну машину для своєї родини


Опубліковано 17 Квітень 2024 о 11:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Лайфхаки для батьків >  Як вибрати ідеальну пральну машину для своєї родини


Як вибрати ідеальну пральну машину для своєї родини

Photo: Freepik


Пральна машинка – це незамінний помічник кожної господині.


Сучасні пральні машини повністю закривають потреби родини, які стосуються чистоти речей.


Однак, обрати ідеальну машинку, яка буде задовольняти всі потреби, не так вже й просто. Особливо, якщо ви маєте обмежений бюджет і обираєте найкраще співвідношення ціна-якість.

То на що ж у першу чергу необхідно звернути увагу під час вибору пральної машини? Розберемося!


Місткість


Ця характеристика залежить від потреб вашої родини та кількості людей. Чим більше дітей у вашій родині, тим більша пральна машинка вам знадобиться, адже дитячий одяг потребує частого прання. Оцініть, скільки білизни ви перете під час генерального прибирання. Зручно, якщо всю білизну можна випрати за одне завантаження. Це заощаджує час і енергію.


Енергоефективність


Обов’язково звертайте увагу на цей показник, адже від нього залежать ваші платіжки за комунальні послуги. Зверніть увагу на пральні машини з високими показниками енергоефективності та ефективності використання води.

В довгостроковій перспективі такі машинки будуть для вашої родини економічно вигідними.


Режими прання



Photo: Freepik


Чим крутіша пральна машина, тим більше програм прання вона пропонує. Це дуже важливо, якщо у гардеробі вашої родини є речі, які потребують різних форматів прання. Крім того, важливо, чи збираєтеся ви прати в машинці взуття, адже деякі пралки не мають такої функції.

Добре, якщо ви самостійно можете налаштовувати режими прання, підлаштовуючи їх під ваші потреби. Зверніть увагу, чи є можливість прати сильно забрудненні речі зі замочуванням, або ж делікатні тканини у спеціальному режимі.


Надійність та довговічність


Відповідно до нашого досвіду, краще інвестувати в пральну машинку відомої фірми, яка зарекомендувала себе на ринку побутової техніки. Ознайомтеся з відгуками та оглядами на пральні машинки, щоб розуміти, чого очікувати від вашого нового помічника. Обов’язково зверніть увагу на те, чи дає виробник гарантію. Зазвичай гарантії на пральні машинки даються на доволі тривалий термін.


Місце для пральної машинки


Звичайно, як би не хотілося обрати найкращий варіант для вашої оселі, багато в чому вибір буде залежати від того, скільки місця у вас виділено під техніку. Важливо, щоб пральна машинка мала належну вентиляцію, тому краще не ставити її в маленьких приміщеннях, які погано провітрюються.


Обов’язково зважте всі «за» та «проти» перед тим, як купувати пральну машинку, адже ця техніка служитиме вам не один рік.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук