З якого віку можна давати дитині кашу Гербер


Опубліковано 21 Травень 2024 о 14:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Дитячий розвиток >  З якого віку можна давати дитині кашу Гербер


З якого віку можна давати дитині кашу Гербер

Photo: maudau.com.ua


Майже сто років компанія Gerber виробляє дитяче харчування, ставлячи на чільне місце принцип «корисно, ситно і натурально». Сухими кашами торгової марки можна підгодовувати дитину з 6-місячного віку. Вони максимально адаптовані до потреб малюків, дозволяють їм знайомитися з новими смаковими відчуттями, розширюють та доповнюють раціон.


Переваги продукції Gerber


Для виготовлення харчування використовуються інгредієнти найвищої якості – фрукти, зернові та овочеві культури, для вирощування яких не застосовувалися хімічні добрива. Будь-яка каша Гербер має безліч переваг:

  1. Швидкорозчинна. Її дуже легко приготувати за лічені хвилини.
  2. Характеризується м'якою текстурою без грудочок, тому легко засвоюється організмом.
  3. Збагачена необхідними для здоров'я елементами: залізом, кальцієм, вітамінами та іншими речовинами. Вони покращують пам'ять та концентрацію уваги, зміцнюють кісткову тканину, стимулюють розумові здібності.
  4. Має приємний смак, який залежить від складу. Нові враження подобаються малюкам.

Вагомий плюс у тому, що асортимент бренду містить харчування з різним складом та смаками, тому можна легко підібрати варіант, який сподобається дитині. У продажу представлені такі каші:

  1. пшенично-овсяні;
  2. мультизлакові;
  3. гречані;
  4. рисові;
  5. пшеничні;
  6. вівсяні.

До них додаються йогурти, фрукти (груші, яблука, банани, манго та ін.), морква, чорнослив та інші корисні інгредієнти. Також бренд пропонує лінійку безмолочних каш для дітей з непереносимістю відповідного продукту.


З якого віку вводити прикорм


На упаковці кожної каші є інструкція з приготування, а також порції, залежно від віку. Харчування Gerber можна вводити до раціону дитини з 6-8 місяців і пізніше, залежно від її розвитку та рекомендацій педіатра. У цьому віці діти зазвичай готові до додаткового годування, крім грудного чи штучного. Важливо враховувати фізичний розвиток малюка: він повинен уміти сидіти самостійно або за допомогою тулуба у вертикальному положенні. Також слід враховувати індивідуальні особливості дитини: деякі діти чутливіші до нових продуктів, вразливі до алергічних реакцій.


Перед введенням каші у раціон важливо обговорити це з педіатром. Також нова їжа може просто не сподобатися дитині. У такому випадку можна експериментувати, тим більше що в маркеті важливих штук продукція бренду представлена у широкій різноманітності.


Каші Гербер допомагають батькам забезпечити малюків збалансованим та смачним харчуванням у перший рік життя. Вони розроблені з урахуванням потреб дитячого організму, що розвивається, містять корисні вітаміни і мінерали, необхідні для правильного росту і розвитку дитини.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук