Які квіти обрати для мами на день народження дитини в Дніпрі


Опубліковано 19 Червень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Лайфхаки для батьків >  Які квіти обрати для мами на день народження дитини в Дніпрі


Які квіти обрати для мами на день народження дитини в Дніпрі

Photo: buketland.ua


День народження дитини — подвійне свято, адже саме тоді матуся подарувала світові нове життя. Тож варто привітати матусь у такий день особливо, обравши чудовий подарунок, який підкреслить унікальність та важливість свята. 

Ідеальне рішення на всі часи — замовити квіти у Дніпрі, вибравши неперевершені композиції в магазині BuketLand. Тут на вас чекає найбільший асортимент квітів та букетів з них від фахових досвідчених флористів. 


Поради щодо вибору квіткового подарунка в Дніпрі у день народження дитини


Найголовніше правило вибору букета — врахування уподобань матусі. Які кольори, аромати та види квітів подобаються вашій дружині? Це має велике значення! 

Якщо ви та сама дитина, день народження якої святкуватиметься, та вже можете самостійно обрати подарунок для матусі, скористайтеся такими порадами:

  • Поза сумнівом вибір сезонних квітів завжди буде доречним. Адже вони чудово вписуються у навколишню атмосферу, довго стоять у вазі та привертають увагу. Декорувати подарунок можна за допомогою додаткових елементів та універсальних рішень, як-от букети з гіпсофілою в Дніпрі від Букетленд, які мило підкреслюють витонченість подарунка. 
  • Про декоративні елементи корисно подумати окремо. Адже кожна пані має власні уподобання: стрічки, кольори натурального паперу для оформлення букетів, намистини чи навіть іграшки. 
  • Приділіть особливу увагу оформленню подарунка. Букет квітів може бути у вигляді декоративного кошика, багатьом жінкам подобаються квіти у коробках, а якщо матуся захоплюється садівництвом чи вирощуванням кімнатних квітів — замовте букет у горщику. 

Деякі квіткові подарунки мають універсальний вигляд. Раптом, у вас просто немає часу на вибір чи немає з ким порадитися щодо уподобань матусі для подарунка у день народження дитини, адже це свято забирає чимало уваги. В такому випадку можете вибрати готове рішення. 


Універсальні букети в Дніпрі для матусь


Квіти мають власну символіку. Наприклад, троянди залежно від кольору — це кохання, відданість або ніжність. Традиційно дарують також універсальні півонії, лілії та орхідеї, але ви можете замовити дійсно унікальний та водночас універсальний подарунок:

  • Класика. Великий розкішний букет із троянд — неперевершений подарунок. 
  • Навесні ідеальний вибір — композиція з тюльпанів. 
  • Букет лілій з декоративними елементами та елегантним упакуванням надихає та дарує найприємніші незабутні емоції. 
  • Екзотичні квіти з гілочками зелені підійдуть поціновувачам рідкісних квітів та нестандартних рішень. 

У день народження дитини подарунків має бути вдвічі більше, адже привітати слід не лише малечу, а також найважливішу людину в її житті — любу матусю, яка наповнює дім теплом та ніжністю. 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук