Зручні та стильні — найкращі дитячі купальники


Опубліковано 12 Липень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Оглядові статті >  Зручні та стильні — найкращі дитячі купальники


Зручні та стильні — найкращі дитячі купальники

Photo: modivo.ua


Чим відрізняється купальник дитячий від дорослого? Світ дитячих купальників вражає своїм розмаїттям, пропонуючи безліч фасонів, принтів, моделей та матеріалів на будь-який смак. Різнобарв’я візерунків, принти, рюші… Хочеться придбати все й одразу!

Не поспішай! Спитай думку своїх маленьких зірочок, адже носити купальник будуть саме вони, тому їм і має бути комфортно та гарно. Бери з собою гарний настрій та гайда у незабутнє та яскраве літо! А про купальники ми вже подбали.


Дівчача пляжна мода: калейдоскоп фасонів, принтів та моделей


Для маленьких модниць, які тільки починають досліджувати водні простори, ідеально підійдуть чарівні купальники з рюшами, воланами та бантиками. Їхня ніжність та легкість підкреслять милість та безпосередність маленької леді.

Можна вибрати суцільний або роздільний купальник з яскравими фруктовими принтами або зображеннями улюблених тварин. Вони подарують гарний настрій та заряд позитиву, перетворивши пляжний відпочинок на справжню казку.

Для активних дівчат, які не уявляють своє життя без руху та ігор, гарним рішенням стануть зручні роздільні купальники. Практичні лямки та шортики подарують свободу рухів, адже можна буде без проблем пірнати, грати та досліджувати водні простори.

Цікаві принти з героями мультфільмів або логотипами улюблених брендів допоможуть проявити уподобання та знайти друзів за інтересами.

Коли дівчата дорослішають, прагнуть підкреслити свою витонченість та красу. Для них чудово підійдуть елегантні суцільні купальники з цікавими геометричними візерунками або ніжними квітковими мотивами. Такі моделі не лише стильні, але й практичні та зручні.


Хлопчачий пляжний стиль: комфорт та практичність


Для юних джентльменів також є багато цікавих та практичних варіантів. Класичні плавки, плавки-сліпи, шортики, або спортивні шорти з кишенями, моделі з логотипами улюблених спортивних команд — кожен хлопчик знайде те, що йому до вподоби.

Для зовсім маленьких дослідників можна придбати зручні плавки з малюнками улюблених тварин або героїв мультфільмів. Вони потішать малюка та подарують йому гарний настрій та заряд позитиву, перетворивши дослідження водних просторів на захоплюючу пригоду. 

Для активних і спортивних підійдуть стильні шорти з логотипами улюблених спортивних команд або з практичними кишенями для зберігання потрібних дрібничок.


Загальні поради


Прислухайся до своєї дитини. Ймовірно малюк зрадіє купальнику улюбленого кольору чи з персонажами, якими він захоплюється. Також варто зважати на активність самої дитини та водного відпочинку.

Матеріал має бути якісним, гіпоалергенним і швидко висихати. Натуральні бавовна, лайкра чи синтетичні тканини, як-от поліестер — те, що треба!

Купальник не має бути ні занадто тісним, ні занадто вільним, щоб малюку було комфортно. Ніщо не має тиснути, передавлювати чи подразнювати шкіру. Краще вибирати плавки на нетугій гумці або зав’язках, за допомогою яких можна буде регулювати об’єм.

Фурнітура має бути міцною та безпечною, щоб не зашкодити дитині під час ігор та купання. Особливо у ранньому віці треба вибирати моделі без зайвих деталей, щоб дитина не змогла відірвати кнопку чи намистинку та не проковтнула її.


Аксесуари


Аксесуари доповнять образ маленьких дослідників морських глибин, а практичні деталі забезпечать більший комфорт.

Капелюшки, кепки та панами захистять голівку від перегріву, а сонцезахисні окуляри — від сонячних променів та шкідливого ультрафіолету. Парео або накидки, щоб не згоріли плечики. І не забудь про сонцезахисний крем з SPF!

Подбай про зручне взуття, яке не буде ковзати на мокрому піску та захистить ніжки малюка від гарячого піску та гострих камінців.


Придбати зручний та красивий дитячий купальник можна на сайті https://modivo.ua/c/dity/odyah/plyazhna-moda.


Онлайн-шопінг — зручний варіант, адже можна переглянути весь асортимент, почитати відгуки та знайти потрібний розмір.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук