Особливості нових iPad від Apple: на що звернути увагу?


Опубліковано 22 Липень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Оглядові статті >  Особливості нових iPad від Apple: на що звернути увагу?


Особливості нових iPad від Apple: на що звернути увагу?

Photo: Freepik


Apple iPad Pro 11 дуже швидко став фаворитом серед фанатів цього американського бренду. Розробникам вдалося поєднати в ньому потужність ноутбука та зручність планшета. Таким чином, iPad Pro 11 став класним помічником як для роботи, так і для розваг.


Великий вибір планшетів від Apple можна знайти на сайті https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/planshety_ipad-pro-11-7gen.html, де представлені дуже приємні ціни.


Особливості iPad Pro 11


Новий iPad може похвалитися багатьма покращеннями. Це новий дисплей, який забезпечує приголомшливе зображення та плавність роботи. Дисплей iPad Pro 11 має дизайн від краю до краю, що дозволяє насолоджуватися картинкою без усіляких перешкод.

Планшет має чудову продуктивність, тому може конкурувати з багатьма ноутбуками. iPad здатен впоратися і з іграми, і з редагуванням відео, і з багатьма складними завданнями. Це доволі надійний пристрій для багатозадачності, особливо, якщо вам потрібен гаджет, з яким можна бути мобільним.

iPad Pro 11 має дуже потужну батарею, що дозволяє користуватися ним впродовж дня без підзарядки. Це особливо актуально під час довгих відключень світла або під час частих відряджень чи подорожей.


Чудовий гаджет для батьків та дітей



Photo: Freepik


iPad Pro 11 може стати чудовим навчальним інструментом для вашої дитини. В App Store ви зможете знайти безліч освітніх додатків, які допоможуть вашій дитині вивчати іноземні мови, вчитися малювати або монтувати відео, вчити математику, історію та інші дисципліни. На iPad також дуже зручно читати. Це достатньо вигідно, враховуючи, що паперові книжки в Україні стрімко дорожчають.

Гаджет підійде і для сімейного користування, адже на ньому можна дивитися фільми, коли немає електроенергії або включати музику.

Підійде iPad Pro 11 і для повноцінного навчання. В деяких школах вже дозволяють користуватися планшетами для навчання замість того, щоб тягнути в школу по 6-8 підручників. На гаджет можна встановити всі необхідні для навчання програми, які замінять не лише підручники, а й зошити.

iPad Pro 11 дуже зручний для домашнього навчання, особливо, якщо дитині необхідно займатися онлайн з репетиторами або відвідувати дистанційні уроки в школі та на додаткових заняттях.


Додамо, що в різноманітних оглядах експерти з техніки дуже хвалять iPad Pro 11 та наголошують на його універсальності та практичності. Тому цей гаджет стане незамінним помічником для вашої родини.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук