Добірка мультиків для веселих вихідних


Опубліковано 23 Липень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Різне >  Добірка мультиків для веселих вихідних


Добірка мультиків для веселих вихідних

Photo: Freepik


Вихідні з дітьми – це чудовий шанс провести час разом, поспілкуватися, зайнятися чимось цікавим та веселим. Один з варіантів крутезних вихідних – спільний перегляд фільмів та мультиків з приготуванням різноманітних смаколиків, закусок та напоїв.


А от підібрати класний мультик можна на ресурсі Київстар.ТБ, де представлені найсвіжіші прем’єри та найпопулярніші картини.


Що подивитися на вихідних


Цього року в кінотеатрах вийшло багато достойних мультиків, на які варто витратити вечір. Ось кілька з них:

  • Думками навиворіт,
  • Приборкувачка драконів,
  • Кунг-фу Панда 4,
  • Історія Тіто та Вінні.


Думками навиворіт

Продовження легендарного мультфільму, який став одним з найулюбленіших як серед дітей, так і серед дорослих. У другій частині мультику головна героїня стає підлітком і у неї з’являється дуже багато нових емоцій, з якими їй важко впоратися. Надзвичайно легкий та веселий мультик для сімейного перегляду.


Приборкувачка драконів

На долю дуже сміливої дівчинки випадає важлива місія – врятувати від вимирання драконів, які вміють говорити. Колись ці магічні створіння жили в гармонії з людьми, але часи змінилися. Дівчинка разом з драконом відправляються в небезпечну подорож, яка змінить життя їх обох.


Кунг-фу Панда 4

Продовження цієї серії чекали багато років. Це й не дивно, адже веселого Панду обожнюють мільйони дітей по всьому світу. Цього разу головному герою необхідно було знайти собі учня, якому б він передав свої знання. Без небезпечних пригод цього разу не обійшлося, а нові герої виявилися ще яскравішими, ніж старі.


Історія Тіто та Вінні

Чудовий мультик про двох талановитих мишок, які намагаються потрапити на ковчег Ноя. Їм вдається вижити, але на їхні плечі лягає дуже відповідальна місія: допомогти тваринам не пересваритися і пережити разом 40 днів, поки рятувальна місія триває. Це вони робитимуть, спираючись на свої таланти та музичні навички.


Що ще можна подивитися?



Photo: Freepik


Насправді, на сайті Київстар.ТБ є безліч цікавих добірок та пропозицій, тому на ньому не важко зорієнтуватися та знайти фільм або мультик, який сподобається всій родині. Тут є і свіжі прем’єри, і старі мультики, а також мультсеріали, перегляд яких можна зробити справжньою традицією. Тільки згадайте, як в дитинстві ви поспішали після школи додому, щоб подивитися свої улюблені мультсеріали. Тепер вони доступні цілодобово, тому ви можете дивитися їх з вашими дітьми тоді, коли вам зручно.


Ось декілька мультсеріалів, які можуть вам сподобатися:

  • Смурфіки,
  • Щенячий патруль,
  • Губка Боб Квадратні Штани,
  • Підлітки мутанти черепашки-ніндзя,
  • Блиск і монстрмашини.

Також на сайті ви знайдете добірку шоу, фільмів та мультиків, вироблених в Україні, серед яких «Як козаки», «Викрадена принцеса. Руслан і Людмила», «хоробрі зайці» та інші.

Є на ресурсі і поділ по категоріям. Наприклад, окрема добірка з мультками, яким вдалося завоювати оскар або ж добірка з мультфільмами про космопригоди.


Варто лише зайти на сайт та за лічені хвилини знайти щось цікавеньке на вечір.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук