Домашній Інтернет у Дніпрі: особливості підключення


Опубліковано 06 Вересень 2024 о 17:00

Блог Діти в місті Дніпро >  Оглядові статті >  Домашній Інтернет у Дніпрі: особливості підключення


Домашній Інтернет у Дніпрі: особливості підключення

Photo: kyivstar.ua


Смартфон, комп'ютер, планшет – звичні пристрої у кожному будинку. Вони незамінні не тільки для роботи чи навчання, а й для дозвілля.

Спілкування в соціальних мережах, віддалена робота, покупки в інтернет-магазинах, онлайн-ігри — підключення до мережі потрібно тим, хто хоче йти в ногу з часом, завжди залишатися на зв'язку і користуватися сучасними сервісами, які значно полегшують життя. Однак для того, щоб мати доступ до мережі без перебоїв та високоякісне з'єднання, потрібно вибрати перевіреного провайдера.


Київстар - це багаторічний досвід роботи, великий вибір пакетів послуг та активне впровадження новітніх технологій. Це надійний провайдер, який піклується про своїх абонентів, докладає максимум зусиль, щоб якість послуг ставала ще кращою. На сайті ви знайдете докладні описи тарифів, тому вибрати варіант відповідно до ваших потреб та фінансових можливостей дуже просто.


Домашній Інтернет Київстар Дніпро обирають ті, хто хоче отримати найкращий сервіс за демократичною ціною, без переплат. Завдяки інноваційним технологіям ви отримаєте стабільне з'єднання без перебоїв, навіть якщо погана погода або велике навантаження на мережу.


Київстар пропонує підключення інтернету за технологією FTTB. Для домашнього тарифу передбачено швидкість до 100 Мбіт/с. Але можна вибрати суперсилу без доплат та отримати прискорення до 1 Гбіт/с.


Як підключити Домашній Інтернет?


Плануєте змінити провайдера? Бажаєте підключити високошвидкісний домашній Інтернет? Для цього слід зробити кілька простих кроків:

  1. Перевірка покриття. Залишіть на офіційному сайті компанії заявку. Тут потрібно вказати адресу, за якою хочете підключити послугу.
  2. Дочекайтеся дзвінка оператора, який підкаже, чи можливе підключення за вибраною адресою.
  3. Виберіть тарифний план. Усі описи є на сайті.
  4. Погодьте час приходу майстра із оператором.
  5. Чекайте на підключення.

Всі заявки обробляють оперативно, тому вам не доведеться довго чекати на підключення.

У вказаний час за вказаною адресою прийде майстер із усім необхідним обладнанням та набором інструментів. Якщо ви плануєте підключати бездротовий інтернет, потрібно завести лише один кабель у квартиру. А сигнал поширюється від роутера без зайвих дротів.


Чому варто вибрати Домашній Інтернет від Київстару?


Користувачі отримують такі переваги:

  1. Безкоштовне з'єднання. Заповніть заявку та чекайте на виклик спеціаліста.
  2. Інтернет в умовах вимкнення світла. Компанія активно інвестує у джерела безперебійного живлення та працює над тим, щоб якомога більше абонентів мали доступ до мережі навіть за умов блекаутів.
  3. Підтримка абонентів 24/7. Цілодобова підтримка абонентів з будь-яких сервісних питань.
  4. Вигідні тарифні плани, що допомагають заощадити. Ви можете вибрати пакет послуг за найкращою ціною. Він має на увазі мобільний зв'язок, швидкісний домашній інтернет та Київстар ТБ. Вибравши комплексне рішення, ви заощадите час та гроші.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук