Увага! Інформація на цій сторінці не актуальна

Лабораторія на кухні "Про яйце все від “Я” до “Е”"

Лабораторія на кухні "Про яйце все від “Я” до “Е”"


Ммм, зовсім скоро Великдень! Ароматні паски, крафіни, розмальовані яйця…

До речі, про яйця!

JAMM school запрошує Ваших дітей до віртуальної Лабораторії на кухні, де вони дослідять про яйце все від “Я” до “Е”!

1 травня о 17:30 разом з вчителькою хімії Анною Яковлєвою діти проведуть цікаві захопливі досліди та дізнаються:

  • Як визначити свіжість яйця?
  • Про яєчні рекорди, їхню користь, поживність і цінність?
  • Від чого залежить колір шкарлупи, жовтка та розмір яйця?
  • Як та де найкраще зберігати яйця?

А ще вони проведуть онлайн-експерименти, дізнаються, як стати зіркою YouTube, як здивувати друзів та близьких цікавими дослідами за допомогою речовин, які знаходяться просто на кухні!

Щоб взяти участь в кухонній лабораторії, Вашим дітям знадобиться:

  1. банка 0,5 л,
  2. кухонна сіль,
  3. вода,
  4. столова ложка,
  5. куряче яйце

Ну і, звісно, бажання експериментувати.

Чекатимемо усіх 1 травня о 17:30 за посиланням: https://t.me/+ciVAavT1kWRkNDIy


Вік

6+


Посилання


Адреса

Дніпро
онлайн